joi, 12 martie 2015

REGIZORUL FILMULUI „GREY STATE”, FILM ANTI NOUA ORDINE MONDIALĂ, A FOST GĂSIT MORT ÎN CASA SA ÎN CIRCUMSTANȚE SUSPECTE




Regizorul David Crowley , realizator al filmului „Grey State”, film despre noua ordine mondială, a fost găsit mort în casa sa, împreună cu soția și fetița sa. Șeriful statului Dakota a declarat că moartea sa e foarte suspectă.

 

 


David Crowley a scris și regizat filmul „Grey State”, un film neterminat despre militarizarea poliției, impunerea legii marțiale, supravegherea prin tehnologie avansată, cipuri RFID, și ocultismul mascat în spatele tuturor acestor lucruri. Pagina de facebook a filmului stă scris că povestea filmului este despre „Un veteran care se revoltă împotriva unui guvern corupt după ce la nivel național s-a promulgat legea marțială.”

Aceasta este trailerul filmului...




În anul 2012, în cadrul interviului „Infowars”, Crowley a declarat că a simțit faptul că e de datoria lui să răspândească mesajul despre posibilitatea ca Statele Unite să se prăbușească, odată cu realizarea unei noi ordini mondiale. Interviul descrie filmul ca fiind „Un film independent, plănuit să ilustreze felul în care arată un stat polițienesc, cu identificare biometrică la tot pasul, supravegheri omniprezente și mascați care duc disidenții în lagăre.


                                   Posterul „Gray State”, film neterminat.



Pe 17 ianuarie, cadavrul lui David Crowley, a soției sale, Komel și al fetiței sale, în vârstă de numai 5 ani, au fost găsite în casa lor.


Cadavrele lui David, Komel și al ficei lor, au fost descoperite Sâmbătă de vecinul de-alături, a lui Crowley, Collin Prochnow. A fost raportat că, cadavrele au stat în casă câteva săptămâni. Prochnow a zis că n-a mai observat vreo activitate în casa lui Crowley, din preajma crăciunului și inițial a considerat că familia era plecată în vacanță. Prochnow a declarat că, în fața ușii lui Crowley, se adunaseră multe pachete și a observat că luminile din casă erau aprinse zi și noapte, așa că, a decis să verifice bunăstarea familiei în ultimul weekend.

Prochnow s-a uitat prin fereastra casei și a descoperit trei cadavre, lângă o armă de mână, zăcând pe podea. Un câine, care era în viață, era, de asemeni, prezent. Înregistrarea audio, de la radioul poliției, obținută de MnPoliceClips.com, a descoperit faptul că poliția a găsit câteva cadavre în partea din față a casei și că în casă se afla un câine foarte furios. Polițiștii au declarat că situația pare a fi un caz de crimă și sinucidere.



Moartea Komelei și a ficei sale a fost considerată crimă, în timp ce a lui Crowley, a fost declarată sinucidere. O armă de mână a fost găsită lângă cadavrul său.

Căpitanul poliției din Apple Valley, John Bermel, a declarat că, în urma examenului medical, nu s-au găsit semne de luptă pe cadavre sau în interiorul casei. Bermel, a menționat de asemeni, că locuința era intactă, deși în înregistrarea audio a poliției, este evidențiat faptul că, încuietoarea unei uși din spatele casei, era spartă iar ușa „ușor întredeschisă”. Bermel a spus: „Dacă a fost o încăierare, te aștepți să găsești ceva stricat sau ceva răsturnat”.

„Nimic stricat sau răsturnat nu s-a găsit”, a spus Bermel.

Investigatorii, au declarat că „ultimile activități verificate”, din casă, au fost pe la sfârșitul lunii decembrie 2014.

Bermel a mai spus: „Ceea ce realizăm acum e că, acolo, a fost un consum de substanțe, vre-un stress financiar - după cum vedem, în unele povești (de la știri) - și ceea ce ne putem da seama e că începuseră să se izoleze” cu toate că Bermel nu a specificat tipul de substanță folosită. „Ceea ce îți pot spune e că primim niște indicații cu privire la ce anume ar fi putut contribui la asta”, a mai spus Bermel.

Charlie Hubbell, un actor care apare în trailerul „Gray State”, a declarat pe site-ul twincities.com că David Crowley „părea să fie cu picioarele pe pământ și atent decât un tip care își transformă propria viață într-un haos”.


„În tot timpul colaborării noastre nu a existat nici o ieșire agresivă, haotică, ciudată sau anormală. A fost unul dintre persoanele față de care îmi plec capul cu toată stima, o persoană care tindea spre reușită.” a mai spus Hubbell.

În timp ce, poliția declară preliminar că Crowley a recurs la crimă și sinucidere, după luni de depresie și izolare, alți observatori, cred că el a fost ucis de către sistemul căruia filmul său i se opunea. Investigațiile din acest caz sunt într-o continuă desfășurare.



SURSA: http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/director-anti-nwo-movie-found-dead-home-suspicious-circumstances/#!prettyPhoto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu